Dankzij het NavGate Head-Up Display met augmented reality verlies je het allerbelangrijkste tijdens het rijden nooit uit het oog, namelijk de weg. Het toestel hangt vast aan je zonneklep en projecteert verkeersinformatie, navigatie-instructies en andere informatie volledig in kleur door de voorruit, net boven de horizon.
Het NavGate HUD creëert als het ware een 30″ scherm waarop plaatsinformatie wordt weergegeven als een natuurlijk deel van het landschap voor een intuïtievere rijervaring. Het systeem werkt met twee smartphone-apps, iGO primo en CoPilot, die het HUD voorzien van live navigatie-instructies. Voor een eenvoudige bediening is er ook een afstandbediening inbegrepen.

pioneer_autostrade_velcro[1]Ondersteuning voor CoPilot-app
Het NavGate HUD is compatibel met de CoPilot-app voor smartphones. CoPilot biedt je stemgestuurde navigatie, geavanceerde turn-by-turn instructies, uitgebreide routeplanning en straatkaarten die je ook offline op het toestel kunt bekijken.

Ondersteuning voor iGO primo-app
Het NavGate HUD ondersteunt de iGO primo-app voor iPhone. iGO primo biedt je stemgestuurde turn-by-turn navigatie in 3D, plaatsgebonden zoekmogelijkheden, POI’s, ecologische rijtips en een realistische weergave van knooppunten en verkeerswisselaars.
Tegelijkertijd bellen mogelijk. Het HUD wijst je steeds duidelijk de weg, zelfs tijdens een telefoongesprek.

Je moet je focus veel minder verleggen
Het NavGate HUD maakt gebruik van een DLP-projector voor duidelijke contrasten en een diepe kleursaturatie en projecteert de navigatie-instructies als het ware op een 30″ scherm op ongeveer 3 meter voor je. Zo kan jij blijven focussen op de weg.

pioneer_tunnel_velcro[1]Duidelijke en eenvoudige rij-instructies
Alle informatie op het NavGate HUD werd met de grootste zorg geselecteerd. Je krijgt enkel nuttige info te zien op een manier die je zo weinig mogelijk afleidt. Zo is je veiligheid absoluut gegarandeerd. Dankzij de heldere en eenvoudige instructies wordt het trouwens heel snel duidelijk welke richting je moet volgen op een verkeerswisselaar op de snelweg.

Uiterst leesbaar
Voor een beter zicht en een lager stroomverbruik beschikt het NavGate HUD over lichtsensoren die automatisch de helderheid van de projecties afstemmen op de hoeveelheid licht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *